Bu Blogda Ara

24 Şubat 2017 Cuma

51. BÖLGE

51. Bölge, ABD Las Vegas'ın 153 km kuzeyinde, Groom Gölü yakınında olup Nevada Test Sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri sahası'yla çevrelenmiştir. En yakın yerleşim birimi, hemen kuzey sınırında bulunan Rachel Kasabası'dır. Arazinin bulunduğu alan 72 km karedir.




Açıklamalara göre teknoloji ve bilim alanında araştırmalar yapmak için ABD tarafından kurulmuş çok gizli bir askeri merkezdir. ABD başkanı dahi yalnız özel izinle girebilmektedir. Uzaylılarla ilgili araştırma yapıldığı söylentileri dolaşsa da hiçbir açıklama yapılmamaktadır bu yüzden kimse net bir fikir sahibi değildir.


1960 yılında Sovyetler Birliği 51. bölgenin haritasını çıkarmak amaçlı uzaya uydu göndermiştir. ABD ise Sovyetler Birliğini şaşırtma amaçlı yukarıdan bakıldığında gerçekmiş gibi görünen sahte yapılar ve maket uçaklar inşa etmiştir. Şuan uydudan bakıldığında görülen görüntülerin bile sahte olma ihtimali vardır.
Üssün çevresi kameralarla ve en ufak bir hareketi bile algılayabilecek sensörlerle doludur. Ve bölgenin yakınından hiçbir hava aracının uçmasına müsaade edilmemektedir. Bölgenin 50 km yakınına yaklaşanların tepeden bir aygıtla takip edildikleri ve tereddütsüzce öldürdüldükleri bilinmektedir.
Eski bir 51. Bölge çalışanı işten çıktıktan 1 hafta sonra bir radyo yayınına bağlanmış ve bölge hakkında dikkat çekici bilgiler vermiştir. Adam ağlayarak zar zor, orada başka bir boyuttan varlıklarla iletişime geçtiklerini, ordunun dünyadaki fazla nüfuslu bölgelerine saldıracağını, nüfus sayısını azaltıp dünyayı ele geçirmeyi planladıklarını söylemiştir ve aniden devlet tarafından yayın kesilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder