Bu Blogda Ara

23 Şubat 2017 Perşembe

DÜNYA ÜZERİNDEKİ EN KORKUNÇ 7 UYUŞTURUCU


BRUNDANGA (Şeytanın Nefesi)
Toz halinde bulunan ve yüze üflenerek etkisini gösteren bir uyuşturucudur. Kişinin iradesini ve hafızasını tamamen kaybetmesine yol açmaktadır. Güney Amerika'da yetişen borrachero ağacının yaprak ve tohumlarından üretilmektedir. Uyuşturucu etkisini gösterdiğinde kurban iradesini kaybettiğinden her istenileni yapar ve madde etkisini yitirdiğinde hiçbir şey hatırlamaz. 2012'nin Aralık ayında bir kız çocuğunu kaçırmak için bu madde kullanılmıştır. Maddenin etkisinde kalan anne ve baba, kızlarını hırsızlara kendi elleriyle teslim etmişlerdir, iradeyi bu denli kaybettirir.



JENKEM
Zambialı sokak çocukları tarafından keşfedilmiştir. Bir pet şişenin yarısına kadar idrar ve dışkı doldurup kızgın güneş altında 1 hafta bekletilmesiyle oluşmaktadır. Bekletilen şişenin kapağı açılınca çıkan hava aniden içe çekilir. Şişede biriken metan gazını aniden içine çeken kişi önce baygınlık geçirir ardından ortaya çıkan hidrojen sülfür beyne oksijen gitmesini engeller ve 1 saat boyunca halisülasyonlar görür. Bir röportajda deneyimleri sorulan kullanıcı bütün hayat kaygılarını unuttuğunu ve kaybettiği ailesini gördüğünü söylemiştir.



BROMO DRAGONFLY
LSD gibi anormal şuur durumları meydana getiren bir maddedir. Fakat bu maddenin halisülasyonları LSD'nin aksine 3 saat değil 3 gün sürer.  Zaman ve mekan algısı tamamen ortadan kalkar. Kasılma nöbeti, solunum güçlüğü, kan kusmak ve damarlarda ağrı gibi korkunç yan etkileri vardır. Kullanan kişinin kan damarlarına oksijen gitmediğinden kol veya bacakları kesilmek zorunda kalabilir.



DİPT
Halisülasyonlar görsel değil işitsel olarak etki eder. Bir kez kullanımının etkisi 3 hafta kadar sürmektedir.Kurban madde etkisindeyken gayptan sesler duyar, ve duyduğu her ses tiz gelir. Hatta bu ses dalgası hapsi aklını yitirmesine sebep olabilir.



METAMFETAMİN
Fakir kokaini olarak bilinmektedir ama etkisi kokainden 3 buçuk kat daha fazladır. Ayrıca eroinden 2 kat daha fazla bağımlılık yapar. Kullanan kişiye normalin üstünde yüksek enerji verir ve kurbanın açlık hissi duymasını engeller. Geçici mutluluk ve zevk versede bir vakit sonra beyin hücrelerini öldürdüğünden akıl sağlığının yitirilmesine ve vücut yapısının bozulmasına neden olur. Başta dişler ve deri olmak üzere kurban yavaş yavaş canlı olarak çürür.



DMHP
ABD'nin, düşman askerlerinş etkisiz hale getirmek için marihuanada yoğun olarak bulunan THC bileşeninin suni olarak ayrıştırmasıyla ürettiği ölümcül olmayan fakat 1/5 gramının en güçlü bünyeyi bile bayılttığı etkili bir maddedir. 1970 yılında kullanımı durdurulmuştur.



KROKODİL
Rusya'da açığa çıkan bu madde dünya tarihinin en korkunç uyuşturucusudur. Ucuz yollarla kırmızı fosfor, iyot ve kodein kullanılarak üretilen sentetik bir morfindir. Yüksek derecede bağımlılık yapar. İlk kullanımda insanın derisi timsah derisine benzediği için bu isim verilmiştir. Kurbanın derisi şiddetle kuruyarak mutasyona uğrar ve içten yemeye başlar. Et yiyen bu madde ilk kullanımda mutluluk versede artık çok geçtir, 1 yıl içinde vücudu içten yemeye, çürütmeye, iç organları ve beyni mahvederek kurbanı bitirmeye başlar. Zamanla yaralardan kemikler gözükür ve açılan yaraların iyileşmesi imkansızdır. Geri dönüşü yoktur. Kurbanı acı içinde ölüme sürükler.


Kaynak: Ruhi Çenet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder